Træn din hjerne med kettlebells!

Kettlebells? Det lyder mærkeligt.. Forklaring følger:

Du er iværksætter, og du ved, hvor meget tid du skal bruge på at få din virksomhed til at køre. Det er en kæmpe udfordring, og det der holder dig oppe er, at du har passion for det, du laver! Du elsker virkelig dit produkt, men det er hårdt arbejde at få markedsført, da der er høj konkurrence online.

Hvad er det værste der kan ske?

Det værste der kan ske, er, at du giver op, da dit arbejde som iværksætter er for tidskrævende, og det giver for lidt i sidste ende. Du mister måske følingen med dit produkt, dine kunder og dit marked. Det skal undgås! Og det skal undgås med vane!

Drop motivation – Skab vaner!

Motivation skal komme af, at du brænder for det produkt, som du markedsfører. Herefter har du brug for at skabe vaner, som gør det lettere for dig at være iværksætter! Der findes masser af gode vaner og teknikker, som kan hjælpe dig til at få mere ud af din dag, når du har behov for det.

Her kommer en guide til, hvordan du kan træne din hjerne med kettlebells:

1. Træn hver dag kl 6 om morgenen.

Det lyder hårdt, men når man står tidligt op og løber eller træner funktionel træning, som aktiverer alle kroppens muskler, så har man en hel anden sund energi! Og ens hjerne har langt nemmere ved at performe, når det gælder!

En god form for træning er kettlebell træning, da det er funktionelt, de kan stå i haven, du kan træne hele kroppen med en kettlebell, og det er let at komme i gang med. Du kan købe billige kettlebells her hos Nettofitness.dk. Eller er en vægtstang også en god ide.

2. Spis sundt! Selvom du bare sidder foran computeren.

Det er bevist at grøntsager og sundt kost, kan gøre dig gladere og mere produktiv. Du har brug for mentalt overskud, når du er iværksætter, så vær god mod din krop! Spis sundt, dyrk motion. – Benyt dine kettlebells!

3. Få din søvn!

Den her er der rigtig mange, som har svært ved at overholde, og der menes dog heller ikke, at du skal sove i 10 timer hver dag. Sørg for i det mindste at få minimum 7 timers søvn hver dag. Det har du brug for!

4. Lav en liste

Er du produktiv? Nogengange har man så meget om ørerne, at man ikke får lavet det man skal. Man sidder og drukner i arbejde, men får ikke produceret nok. Derfor skal du lave en liste hver aften med 5 punkter af de vigtigste ting, som du SKAL nå dagen efter! Det er ekstremt vigtigt!