Måden du får folk forbi din personlige blog

Er du blogger og er du frustreret? Rigtig mange personer undervurderer den arbejdsopgave en blogger tager på sine skuldre og det kan derfor være frustrerende hvis man har sprunget ud i et blogger-liv, men ikke bliver set af nogen.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde – det er sandt

Som blogger eller som influencer, er der ingen tvivl om hvor rigtig meget af succesen bag den bedste influencer eller blogger ligger. Det er hårdt arbejde med kontinuerligt og fængende indhold hele tiden og det kræver en del i sig selv. Men der er mere i det, for der skal først og fremmest være nogle der opdager én og som samtidig finder indholdet interessant.

Det kan i starten af en karriere som blogger være svært at få hele økonomien til at hænge sammen. Måske du skal sove lidt på sofaen hos vennerne nogle måneder og måske du bliver nødsaget til at se på uoriginale blækpatroner som f.eks. W2410A.

Den hurtigste måde at nå ud til dine følgere

Men sjovt nok så er det sådan at ordsproget ”Nød lærer nøgen kvinde at spinde” pludselig kan give mening, for med de knubs og modgang man skal igennem, vil der ofte komme medgang bagefter og det vil måske vise sig at selv om du ikke havde råd til originale blækpatroner så fandt du et billigere alternativ som virkede lige så godt.

Selv om at det ikke altid er skidt at komme i modgang, så er der dog også mulighed for at sætte hurtigere skub i følgertallet. Linkbuilding er det helt rette værktøj til dig der vil nå dine ”kunder” igennem skærmen, frem for in real life.